Søg
Søg

Sprøjtelakering af møbler

Hos Århus Industri- og Autolakering puster vi nyt liv i dine møbler. Over tid vil dine møbler og andet inventar blive slidt. Det kan simpelthen ikke undgås. Særligt hvis det er møbler du holder meget af og dermed ofte bruger. Og det er i bund og grund ærgerligt, at dit favorit møbel ser ud til at have udtjent sin pligt. Vi sørger for, at dine møbler kommer til at stå flotte, præsentable og (næsten) som ny!

Hvorfor sprøjtemale sine møbler?

Der er faktisk flere gode grunde til at overveje, at få sprøjtelakeret dine møbler igen. I først omgang kan du rent faktisk spare penge ved at få møblet sat i stand. Skulle du alternativt ud at købe et nyt møbel, og dermed smide det gamle ud, vil det i mange tilfælde, være en mere bekostelig affære. Du sparer også på miljøet ved at genbruge og forny dit ældre møbel i stedet for at investere i et nyt.

Udover at det ofte er godt for pengepungen, kan det også være at møblet rummer en stor affektionsværdi. Det kunne f.eks. være et arvestykke, som måske ikke passer ind i resten af stuens indretning. Ved at få det sprøjtelakeret, kan du give møblet nyt liv og vælge en alternativ farve, som passer perfekt i dit hjem.

Find den helt rette farve

I langt de fleste tilfælde, er det muligt at give dit møbel nyt liv, så det kan bruges i mange år frem. Hvad end du ønsker dit møbel i en fremtrædende pastel farve eller måske vælger den mere sikre løsning med hvid eller sort, så hjælper vi dig med opgaven! Det står dig frit for, hvilken farve der er din foretrukne. Tøv ikke med at kontakte os hvis du har spørgsmål. Vi har mange års erfaring og ved derfor hvad det kræver, for at skabe flotte resultater der holder i mange år frem.

Kontakt os

Kontakt os pr. telefon, email eller aflæg os et besøg.