Søg
Søg

Industrilakering i Aarhus

Hos Århus Industri- og Autolakering kan vi lakere på det meste. Det gælder bl.a. aluminium, stål, glasfiber, kulfiber, plast og meget, meget mere! Vi har lang erfaring og stor ekspertise, så du kan vide dig sikker på, at du modtager et flot resultat.

Vi tilbyder en professionel løsning, der er skræddersyet til dine behov og ønsker. Det gælder bl.a. også løsninger inden for vådlakering, hvor alle vores medarbejdere har mange års erfaring med at skabe flotte resultater, der holder.

Overfladebehandling inden for mange brancher

Vi ved, at ikke to kunder er ens. Vi lakerer forskellige elementer til mange forskellige virksomheder i varierende brancher. Vores kunder er desuden at finde over hele Danmark. Vi lakerer for flere store virksomheder, hvor der er rigtig høje krav til kvaliteten af arbejdet.

Vores opgaver er mange og forskellige, og de spænder dermed bredt. Vi lakerer både små og store emner, og vi laver desuden både små og store serier. Uanset opgavens størrelse er vi behjælpelige med at nå helt i mål. Vi sørger for en effektiv proces, hvor der ikke bliver gået på kompromis med kvaliteten.

Med industrilakering er mulighederne mange

Er du i tvivl om, hvordan dit emne bedst bearbejdes, så hører vi meget gerne fra dig. Vi har lang erfaring inden for branchen, og vi er derfor din foretrukne sparringspartner ved tvivlsspørgsmål. Vi rådgiver og stiller forskellige løsningsforslag alt efter dit behov.

Muligheder med industrilakering er nemlig mange, også når det gælder hvilke emner der skal lakeres. Overvejer du at få sprøjtelakeret dine møbler, hjælper vi dig heller end gerne med dette. Århus Industri- og Autolakering har stor erfaring indenfor lakering af designermøbler lige fra Wegner, Børge Mogensen til Arne Jakobsen. Du kan trygt lægge dine møbler i hænderne på vores medarbejdere, som har mange års erfaring på området.

Hvis det er bilen, du ønsker at få lakeret, er vi også behjælpelige med det. Uanset om det er pga. en skade eller du ønsker at få lakeret hele bilen i en ny farve, hjælper vi dig på vej.