Søg
Søg

Autolakering af biler & motorcykler i Aarhus

Århus Industri- og Autolakering er din foretrukne autolakerer i Aarhus! Vi har mange års erfaring med at lakerere i høj kvalitet og til en favorabel pris.  Vi ved hvad der holder, og er kendt for vores gode kvalitet. På denne måde ved vi, at vi kan leve op til vores kunders krav ift. Kvalitet og holdbarhed.

Vores opgaver spænder bredt. Vi fikser f.eks. verdens mest irriterende bule – ”Bilka-bulen”. Vi har også årelang erfaring med, at få en ”ruko”-ridse fjernet fra lakken igen. Reparation af kofangere er også en tilbagevendende arbejdsopgave. Det sker ofte, at en pludselig opstået blomsterkumme, træpæl eller lignende er lidt for nærgående ens kofanger. Men bare rolig. Vi har set alle former for skader, og vi skal nok hurtigt skaffe beviserne af vejen, så du kan blive køreklar igen.

Forsikringsskader

Vi har et tæt samarbejde med forsikringsselskaber, og laver i den forbindelse, en del takseringer inden for bl.a. lak skader. I forbindelse med skader anmeldt igennem forsikringen, stiller vi en gratis lånebil til rådighed. Så er du stadigvæk godt kørende, mens vi får din egen bil ”op i gear” igen.

Tillid og tryghed

En bil er for mange, en stor investering, hvorfor en reparation af en skade eller en hel-oplakering af din bil, først og fremmest består af tillid og tryghed. Og dét finder du her hos Århus Industri- og Autolakering.

Vi er lokal forankret og det er de samme medarbejdere du vil møde når du besøger os. Vi har alt fornøden viden og kompetencer til at levere et flot resultat du vil sætte pris på i mange år frem. Vi benytter udelukkende kvalitetsprodukter, som vi kan stå inde for, og som vi ved, giver et flot resultat – hver gang. Autolakering af bil er ikke nogen nem beslutning. Der er flere forskellige aspekter i spil. Vi rådgiver og guider dig igennem hele processen, så du kan stå tilbage med det ønskede resultat.

Omlakering af bil

Vi tager os af alle former for reparationer. Det gælder lige fra spejlhuset til en hellakering – ingen opgaver er for små eller store hos os. Små reparationer tager to dage, mens en hellakering tager fra fem dage. Vores arbejdstid bestemmes ud fra, hvor meget af- og påmontering vi skal foretage. Vi sikrer en effektiv behandling, hvor vi ikke går på kompromis med resultatet og den færdige finish. En nylakeret bil skal enten bringe bilens tidligere udseende tilbage eller give bilen et helt nyt udtryk – og dét hjælper vi dig med.

Udover lakering af biler, lakerer vi også meget andet. Det gælder bl.a. hvis din cykel, knallert eller motorcykel trænger til en overhaling. Desuden lakerer vi også møbler, som du kan læse mere om her.

Kontakt os

Kontakt os pr. telefon, email eller aflæg os et besøg.